Despre noi

Liceul Tehnologic Vitomireşti  are in subordine 1 structură pe raza comunei şi este şcoala coordonatoare pentru zona de nord a judeţului.

Sediul liceului funcţionează in locaţie special amenajată, formată din 2 corpuri de clădire având inclus şi învăţământul preşcolar. Clădirea principală este de tip vechi construită în 1961, cu etaj, fără placă betonată. Corpul B este clădire cu doua nivele, având ataşata bucătăria şi cantina. Ca spaţii de învăţământ, liceul dispune de 36 de săli de clasa , din care 4 sunt dotate ca laboratoare ( fizică, chimie, biologie, tehnologie agricolă), cabinet de informatică, cabinet  AEL , matematică, română, limbi străine, religie, geografie, socio-umane, contabilitate, resurse, atelier scoală, centru de informare şi documentare zonal. Școala deţine si o suprafaţă de 2 ha teren arabil, si 1 ha pădure. Liceul Vitomireşti dispune de racordare la telefonie digitală, fax si internet, existând aşadar posibilitatea de comunicare rapidă.

Realitatea economică şi socială impune ca o condiţie socială oricărei activităţi eficiente cooperarea celor doi factori: şcoala-parteneri sociali, pe baza recunoaşterii reciproce a competenţelor si responsabilităţilor.

In anul şcolar 2015-2016 şcoala funcţionează cu:

având un număr de 660 elevi înscrişi. Pentru anii şcolari următori cifrele de şcolarizare sunt asemănătoare.

poza2 p14 poza sc 1

Lasă un răspuns